Huspenina

(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 6
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

bravčová paprčka 1 ks
bravčové mäso - lopatka 300 g
bravčové kože 300 g
voda 2,5 l
bobkový list 3 ks
celé čierne korenie 6 ks
cibuľa 1 ks
cesnak 3 stroužek
ocot 2 lžíce
soľ 1 špetka
majoránka 1 špetka
Huspenina
(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 6
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Paprčku, kože očistíme, mäso nakrájame, dáme do nádoby Combivaru, zalejeme vodou, pridáme cibuľu, koreniny, soľ uzatvoríme nastavíme tlakové varenie program Galantine podľa nastavenej doby 45 minút.
2 Po uvarení cibuľu, koreniny mäso, kože a paprčku vyberieme z vývaru, kože a mäso pnakrájame na malé kúsky vrátime naspäť do vývaru, pridáme prelisovaný cesnak, majoránku, ocot, dochutíme, prevaríme aspoň 5 minút programom Multicook na 105 °C. Tekutú huspeninu nalejeme do nádob a necháme cez noc stuhnúť.
3 Servírujeme s cibuľou, octom a čerstvým chlebíkom.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...