Jogurtová bábovka

(0 hodnocení)
čas přípravy: 70 min
počet porcí: 9
kuchař: Lenka Radvanovská
Jazyk receptu:

Ingredience

Polohrubá mouka 300 g
Vejce 4 ks
Cukr 250 g
Kypřící prášek 1 ks
Olej 1,5 dl
Bílý jogurt 300 g
Pravé kakao 3 lžíce
Cukr moučka na posypání 1 lžíce
Jogurtová bábovka
(0 hodnocení)
čas přípravy: 70 min
počet porcí: 9
kuchař: Lenka Radvanovská
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Žloutky ušlehat s cukrem => bílky ušlehat v tuhý sníh
2 Do žloutkové pěny zašlehat olej, postupně mouku, kypřící prášek a jogurt => nakonec opatrně vmíchat sníh (už nešlehat)
3 Těsto rozdělit do dvou misek => do jedné přidat kakao. Vrstvit do combivaru na střídačku po troškách aby bábovka byla žíhaná. Zapnout beztlakový program Cake - 60 minut
4 Nechat chvíli vychladnout a opatrně vyklepnout =>úplně vychladlou bábovku posypat moučkový cukrem.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...