Kuřecí vývar,, jinak "

(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 8
kuchař: Lenka Radvanovská
Jazyk receptu:

Ingredience

Kuřecí maso na polévku 800 g
Celer 300 g
Petržel 150 g
Mrkev 400 g
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Nové koření 5 ks
Pepř celý 5 ks
Bobkový list 3 ks
Petržel nať 1 snítka
Libeček a sůl na dochucení 1 špetka
Kuřecí vývar,, jinak "
(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 8
kuchař: Lenka Radvanovská
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Polovinu celeru, petržele mrkve nakrájíme na větší kusy a vložíme a masem do combivaru. Přidáme celou cibuli, česnek, petržel nať, nové koření, pepř a bobkový list. Zapneme tlakový program Soup-30 minut
2 Po dokončení programu maso vyjmeme, obereme od kostí. Vývar přecedíme, zbylou syrovou zeleninu nastrouháme a vrátíme do hrnce. (uvařenou zeleninu vyhazuji) Přidáme libeček, nasekanou petrželku a dosolíme dle chuti . Zapneme beztlakový program Multi - 100 °C na 10 minut aby se zelenina uvařila.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...