Luxusní uzená žebra z combivaru
Ingredience
uzená žebra | 1 kg |
bobkový list | 3 ks |
nové koření - kuličky | 5 ks |
kuliček pepře | 5 ks |
cibule se slupkou | 1 ks |
vody | 2 l |
Postup přípravy
1 | Do nádoby combivaru naskládáme žebra - já krájím na menší kousky kvůli následnému porcování. Na žebra naskládáme cibuli ve slupce, bobkový list, nové koření a pepř. Zalijeme 2l vody, tlakově uzavřeme nádobu a nastavíme program SOUP 40 minut. |
---|---|
2 | Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. Hotovo a můžeme servírovat. Doporučuji společně s hořčicí a čerstvým chlebem a feferonkou :-) |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.