Dýňová pomazánka
Ingredience
dýně hokkaido | 300 g |
červená cibule | 1 ks |
zakysaná smetana | 1 ks |
sůl | 1 špetka |
pepř | 1 špetka |
koření na salát (pizzu...) | 1 lžicka |
olivový olej | 1 lžíce |
Postup přípravy
1 | Cibuli nakrájíme najemno, dýni nastrouháme. Combivar nastavíme na program Simmer/DIY, teplota 100 stupňů, čas 20 minut. Na olivovém oleji orestujeme cibuli, přidáme nastrouhanou dýni a společně dusíme do měkka. Necháme vychladnout a smícháme se zakysanou smetanou. Před servírováním doporučuji vychladit v lednici. |
---|
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.