Domácí čokoládový likér
Ingredience
ledové kaštany | 4 ks |
smetana ke šlehání | 1 ks |
rum | 500 ml |
salko plechovka | 3 ks |
Postup přípravy
1 | Do nádoby nalijeme smetanu ke šlehání, čokoládové kaštany nalámeme na kousky, zapneme program Simmer/DIY, teplota 90 stupňů, čas 5 minut. Rozpuštění trvá cca dvě minuty. Program vypneme, čokoládu občas promícháme, aby se neudělal škraloup. Po vychladnutí přidáme salko, rum, promícháme a přelijeme do skleněné lahve. Množství je něco málo přes litr. Pokud použijete domácí salko (recept najdete taky zde na webu), udělejte 3-4 dávky. |
---|
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.