Šťavnaté výpečky
Ingredience
Vepřová pečeně bez kosti | 1 kg |
Větší cibule | 2 ks |
Česnek | 3 stroužek |
Voda | 350 ml |
Sádlo | 3 lžíce |
Pepř, sůl, kmín drcený, masox, solamil | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme na program Fry-180 °C |
---|---|
2 | Maso nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme, okmínujeme a přidáme k cibuli. Necháme zatáhnout a vypneme program Fry |
3 | Zalijeme vodou, přidáme prolisovaný česnek a masox. Zavřeme hrnec a nastavíme tlakové vaření - Stew na 45 minut. |
4 | Po dokončení vaření opatrně hrnec odtlakujeme a otevřeme. Pokud se nám zdá že zbylo hodně vody - odebereme. Zbytek šťávy lehce zahustím solamilem aby vznikl sosík. |
5 | Podáváme buď s haluškami nebo s bramborovým knedlíkem a špenátem. Dle vaší chuti. Přeji dobrou chuť |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.