Rychlopizza z combivaru

(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 2
kuchař: Lýková Veronika
Jazyk receptu:

Ingredience

majonézy 4 lžíce
zakysané smetany 4 lžíce
hladké mouky 9 lžíce
vejce 2 ks
cibule 1 ks
rajčatového pyré 1 sklenice
mozzarely 1 balícek
paprika 1 ks
šunky 6 plátek
Rychlopizza z combivaru
(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 2
kuchař: Lýková Veronika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Smícháme zakysanou smetanu s majonézou, vejci, hladkou moukou a těsto osolíme. Vymícháme hladké těsto a nalijeme lžíci oleje do nádoby combivaru. Nastavíme si program FRY. Teplotu jsem nechala předvolenou a 5 minut zprudka smažíme těsto.
2 Mezitím si nachystáme suroviny na ozdobení, cibule a paprika na proužky, mozzarela na plátky. Rajčatovou omáčku ochutíme česnekem a bazalkou a nalejeme na těsto v combivaru, poté klademe suroviny dle vlastní fantazie. Na combivaru nastavíme program CAKE na 140stupňů, nádobu uzavřemě NETLAKOVĚ a pečeme 15-20 minut dle toho, jakou kůrku máte rádi.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...