Rychlopizza z combivaru
Ingredience
majonézy | 4 lžíce |
zakysané smetany | 4 lžíce |
hladké mouky | 9 lžíce |
vejce | 2 ks |
cibule | 1 ks |
rajčatového pyré | 1 sklenice |
mozzarely | 1 balícek |
paprika | 1 ks |
šunky | 6 plátek |
Postup přípravy
1 | Smícháme zakysanou smetanu s majonézou, vejci, hladkou moukou a těsto osolíme. Vymícháme hladké těsto a nalijeme lžíci oleje do nádoby combivaru. Nastavíme si program FRY. Teplotu jsem nechala předvolenou a 5 minut zprudka smažíme těsto. |
---|---|
2 | Mezitím si nachystáme suroviny na ozdobení, cibule a paprika na proužky, mozzarela na plátky. Rajčatovou omáčku ochutíme česnekem a bazalkou a nalejeme na těsto v combivaru, poté klademe suroviny dle vlastní fantazie. Na combivaru nastavíme program CAKE na 140stupňů, nádobu uzavřemě NETLAKOVĚ a pečeme 15-20 minut dle toho, jakou kůrku máte rádi. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.