MOJ PRINC ( ČIERNY PRINC À LA A.K. )

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 9
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Ingredience

kryštálový cukor 200 g
mlieko 350 ml
voda 6 lžíce
vanilkový cukor 1 balícek
želatína prášok ( 10g ) 2 balícek
šľahačka v prášku 2 balícek
tortová oblátka 3 ks
horká čokoláda 300 g
olej 2 lžíce
MOJ PRINC ( ČIERNY PRINC À LA A.K. )
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 9
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Do nádoby Combivaru dáme mlieko,cukor a vanilkový cukor.Nastavíme program multicook,1 minúta,105°C.Mlieko necháme zovrieť ( aj miešame ) a Combivar vypneme.Necháme troška vychladiť a primiešame želatínu premiešanú s 6 lyžicami horúcej vody.Premiešame aby v mlieku neostali hrudky želatíny.Hotovú masu necháme celkom vychladnúť.
2 Do vychladnutého mlieka pridáme šľahačkový prášok a kuchynským robotom miešame dovtedy,kým nebude masa takej konzistencie,ako vyšľahané vaječné bielky.Necháme odstáť aby želatína " chytila " krém.
3 Medzitým si pripravíme tortové oblátky.Okrúhlou formičkou vykrajujeme kruhy.Keď máme krém dostatočne stuhnutý od želatíny,cukrárskym sáčkom dáme na každú oblátku krém.Vložíme na pár minút do chladničky.
4 Do nádoby Combivaru dáme na kúsky nalámanú čokoládu,pridáme olej.Nastavíme program multicook,6 minút,45°C.Čokoládu za občasného miešania necháme celkom rozpustiť sa.Oblátky s krémom namočíme do čokolády alebo polejeme čokoládou,ako Vám to lepšie vyhovuje.Ja som dala čokoládu do úzkej misky a namočila som do čokolády len krém.Dáme do chladničky aby stuhla aj čokoláda.Dobrú chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...