Marinované jogurtové rezne
Ingredience
Bravčové karé, alebo kuracie prsia | 600 g |
biely jogurt 500ml | 1 ks |
vajcia | 2 ks |
cesnak | 3 stroužek |
soľ | 1 lžicka |
grilovacie korenie | 4 lžicka |
strúhanka | 2 hrnek |
olej | 1 hrnek |
Postup přípravy
1 | Mäsko nakrájame na plátky a naklepeme ich. Marinádu si pripravíme z jogurtu, pretlačeného cesnaku, grilkorenia, soli, vajíčok a mäso doň naložíme, aby boli všetky plátky obalené a ponorené. |
---|---|
2 | Takto naložené mäso je dobre pripraviť si deň vopred, alebo aspoň pár hodín ho nechať nasiaknuť marinádou. |
3 | Pred vyprážaním ho ešte obalíme v strúhanke a vkladáme do rozpáleného oleja. |
4 | Do nádoby dáme olej, cca 300ml, aby rezne v ňom plávali. Nastavíme si program Free 170st. a necháme rozpáliť olej. |
5 | Rezne vypražíme z oboch strán 3-4 minúty (treba skontrolovať) Podávame so zemiakmi, alebo zemiakovým šalátom. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.