Hovězí "EASY roštěná" (prg. STEW)
Ingredience
hovězí roštěná plátky | 4 ks |
sůl | 1 špetka |
černý pepř mletý | 1 špetka |
voda (nebo vývar) | 400 ml |
hladká mouka | 2 lžíce |
olej | 5 lžíce |
cibule | 1 ks |
Postup přípravy
1 | Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran zprudka osmažíme programem FRY na 180°C. |
---|---|
2 | Opečené maso vyndejte z nádoby a do připraveného výpeku nasypejte na kostičky nakrájenou cibuli. Když má cibule zlatavou barvu, přidejte plátky masa, zalijte vodou nebo vývarem a zapněte program STEW na 40 minut. |
3 | Po ukončení programu STEW odpusťte pomocí ventilu přebytečnou páru a zapněte program MULTI na 180°C. Omáčku přiveďte k varu a pomocí záklechty (mouka rozmíchaná ve vodě) zahustěte. Podáváme s rýží. |