KURACIA PEČEŇ S JABLKOM NA VÍNE
Ingredience
kuracia pečeň | 250 g |
cibuľa | 1 ks |
jablko | 1 ks |
maslo | 1 lžíce |
biele víno | 2 dl |
horčica | 0,5 lžicka |
soľ,čierne korenie | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Kuraciu pečeň nakrájame na väčšie kúsky,jablko na kocky,cibuľu prekrojíme na polovicu a nakrájame na plátky. |
---|---|
2 | Do nádoby Combivaru dáme maslo.Nastavíme program fry / hydina,7 minút,120°C.Pridáme cibuľu a opečieme do sklovita.Pridáme jablká a kuraciu pečeň,premiešame,chvíľu restujeme. |
3 | Nastavíme program multicook,10 minút,110°C.Zalejeme vínom,pridáme horčicu a čierne korenie.Po ukončení programu osolíme,podľa potreby ešte okoreníme.Podávame s prílohou podľa chuti.Dobrú chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.