KURACIE RAGU

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 2
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Ingredience

kuracie stehno vykostené ( alebo prsia ) 300 g
hliva ustricová 150 g
cibuľa 1 ks
paradajka 1 ks
smotana na varenie 1 dl
bazalka 0,5 lžicka
cesnaková pasta 0,5 lžicka
paradajkový pretlak 80 g
olej 2 lžíce
citrónová šťava 1 lžicka
mletá červená paprika 1 lžicka
soľ,čierne korenie 1 špetka
múka 1 lžíce
KURACIE RAGU
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 2
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Cibuľu nakrájame na drobno.Kuracie mäso ( vykostené stehno alebo prsia ),hlivu a paradajky nakrájame na cca rovnaké kusy ( nie na drobno ).Paradajky odložíme bokom.
2 Do nádoby Combivaru dáme olej.Nastavíme program fry / mäso,10 minút,120°C.Pridáme cibuľu,opražíme do sklovita.Pridáme kuracie mäso a pražíme kým sa mäso stiahne.Nakoniec pridáme hlivu a spolu popražíme.
3 Po ukončení času pridáme paradajkový pretlak,citrónovú šťavu,bazalku,cesnakovú pastu,mletú červenú papriku,osolíme,okoreníme.Prilejeme 250ml horúcej vody.Nastavíme program multicook,15 minút,105°C.Combivar uzatvoríme.
4 Po ukončení času prilejeme smotanu na varenie premiešanú s múkou.Podľa potreby ešte dochutíme.Nastavíme program multicook,2 minúty,100°C.Nevaríme,počkáme kým ragu začne " bublať " a Combivar vypneme.Pridáme nakrájané paradajky,premiešame.Podávam s haluškami.Dobrú chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...