KURACIA PEČEŇ NA CIBULI
Ingredience
kuracia pečeň | 250 g |
cibuľa | 1 ks |
masť ( kačacia alebo husacia,popr. bravčová ) | 1,5 lžíce |
majoránka | 1 lžicka |
farebné korenie ( čerstvo mleté ) | 1 špetka |
soľ | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Cibuľu rozkrojíme na polovicu a nakrájame.Kuraciu pečeň očistíme,umyjeme.Combivar nastavíme na program Fry / hydina,15 minút,140°C.Do nádoby dáme masť,pridáme cibuľu a prudko opražíme. |
---|---|
2 | Na cibuľu dáme kuraciu pečeň.Teplotu znížime na 120°C,čas ponecháme.Okoreníme farebným korením,pridáme majoránku podľa chuti.Nesolíme. |
3 | Kuraciu pečeň opečieme z obidvoch strán,občas premiešame.Vrch nádoby som mala po celý čas otvorený,neuzatvárala som.Hotové kuracie pečienky vyberieme na tanier a až potom solíme.Podávame s čerstvým pečivom,čalamádou,šalátom...každý podľa chuti.Dobú chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.