Hovädzia falošná sviečková na hubách
Ingredience
falošnej hovädzej sviečkovej alebo roštenky | 1 kg |
cibuľa | 1 ks |
slaninky | 200 g |
horčice | 2 lžíce |
soli | 1 lžicka |
mletého čierneho korenia | 1 lžicka |
húb (hríby, šampiňóny...) | 1 kg |
hotovej zásmažky (jíšky) | 1 hrst |
bravčovej masti (môže byť aj olej) | 2 lžíce |
Postup přípravy
1 | Z mäsa narežeme rezne, vyklepeme ich, posolíme, okoreníme mletým čiernym korením a potrieme horčicou. Nakrájame si nadrobno cibuľu a slaninku. |
---|---|
2 | Do nádoby Combivaru dáme bravčovú masť, nastavíme si program FRY na 20 minút a 130°C. Mäso prudko opečieme z obidvoch strán a vyberieme ho na tanier.. |
3 | Vo výpeku opečieme slaninku, pridáme cibuľu a neskôr huby (ja som mala mrazené dubáky), osolíme, chvíľu povaríme. |
4 | Vložíme mäso, nastavíme si tlakové varenie CHEF na 20 minút. Potom mäso opäť vyberieme a šťavu zahustíme zásmažkou. Mäso vrátime do hrnca a podávame s ryžou, knedľou alebo zemiakmi.. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.