Hovädzia falošná sviečková na hubách

(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 5
kuchař: Virágová Miroslava
Jazyk receptu:

Ingredience

falošnej hovädzej sviečkovej alebo roštenky 1 kg
cibuľa 1 ks
slaninky 200 g
horčice 2 lžíce
soli 1 lžicka
mletého čierneho korenia 1 lžicka
húb (hríby, šampiňóny...) 1 kg
hotovej zásmažky (jíšky) 1 hrst
bravčovej masti (môže byť aj olej) 2 lžíce
Hovädzia falošná sviečková na hubách
(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 5
kuchař: Virágová Miroslava
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Z mäsa narežeme rezne, vyklepeme ich, posolíme, okoreníme mletým čiernym korením a potrieme horčicou. Nakrájame si nadrobno cibuľu a slaninku.
2 Do nádoby Combivaru dáme bravčovú masť, nastavíme si program FRY na 20 minút a 130°C. Mäso prudko opečieme z obidvoch strán a vyberieme ho na tanier..
3 Vo výpeku opečieme slaninku, pridáme cibuľu a neskôr huby (ja som mala mrazené dubáky), osolíme, chvíľu povaríme.
4 Vložíme mäso, nastavíme si tlakové varenie CHEF na 20 minút. Potom mäso opäť vyberieme a šťavu zahustíme zásmažkou. Mäso vrátime do hrnca a podávame s ryžou, knedľou alebo zemiakmi..
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...