Kuracie prsia s kari omáčkou
Ingredience
cibuľa | 1 ks |
kuracie prsia | 2 ks |
olivový olej | 2 lžíce |
zelenina - hrášok, mrkva, šampiony, uhorka, kukurica, fazuľa | 400 g |
ananás, jablko, hrozienka | 200 g |
solamil | 2 lžíce |
kari korenie | 1 lžíce |
soľ | 1 špetka |
biele víno | 100 ml |
voda | 100 ml |
Postup přípravy
1 | Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky,nasolíme, obalíme v solamile zmiešanom s kari korením. |
---|---|
2 | Na oleji opražíme nakrájanú cibuľku - program FRY 110 °C asi 2 minúty, pridáme pripravené mäso a prudko opečieme z oboch strán. Podlejeme vodou a vínom, nádobu tlakovo uzatvoríme a nastavíme program CHEF na 2 minúty. |
3 | Po otvorení pridáme k mäsu pripravenú zeleninu a ovocie (nadrobno nakrájané), premiešame a znovu Combivar tlakovo uzatvoríme a nastavíme program CHEF na 2 minúty. |
4 | Pred koncom varenia dosolíme. Nepridávame iné korenie aby vynikla chuť kari korenia. |
5 | Podávame s ryžou alebo aj samostatne. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.