Klasická sekaná
Ingredience
mleté vepřové maso | 500 g |
vejce | 2 ks |
cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužek |
majoránka | 1 hrst |
sůl (dle chuti), pepř | 1 lžicka |
Postup přípravy
1 | Cibuli nakrájíme na jemno a smícháme se všemi ingrediencemi. (Pokud je směs moc řídká, můžeme přidat trochu strouhanky) |
---|---|
2 | Vytvarujeme si šišky, které vložíme do nádoby a podlijeme trochou vody. Zvolíme program CAKE na 130°C a 20 minut. |
3 | Po zaznění signálu zkontrolujeme množství tekutiny a případně podlijeme teplou vodou. Nyní zvolíme program CRISPY na 135°C a 10 minut. Po zaznění signálu můžeme podávat. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.