Pohanka s kuřecím masem
Ingredience
pohanka | 2 hrnek |
zeleninový vývar (může být i voda) | 3 hrnek |
cibule | 1 ks |
kuřecí prsa | 300 g |
mrkev | 3 ks |
petržel | 2 ks |
česnek | 2 stroužek |
olej | 1 lžíce |
sůl | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Pohanku propláchneme studenou vodou. Vývar přivedeme programem MULTICOOK k varu, přidáme pohanku a necháme 2 minuty povařit. Poté Combivar vypneme, zavřeme víko a necháme 30 minut odstát. Poté pohanku z Combivaru výjmeme. |
---|---|
2 | Zvolíme program FRY - 10 minut a teplotu 130°C. Na oleji osmahneme cibulku a přidáme osolené nakrájené maso, které restujeme. Až se maso zatáhne, tak přidáme nadrobno nakrájenou zeleninu spolu s česnekem, podlijeme trochou vody a zvolíme program CHEF na 2 minuty. |
3 | Po zaznění signálu přidáme pohanku a důkladně promícháme. Pokud je ve směsi vidět vývar, můžeme ji programem MULTICOOK zredukovat. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.