Zelenina na zimu -na con carne
Ingredience
oleje | 1 lžíce |
cibule | 1 ks |
česneku | 1 stroužek |
červená paprika | 3 ks |
mletého chilli, pálivé papriky a mletého kmínu | 1 lžicka |
nebo hrnek čerstvých krájených rajčat | 1 plechovka |
lžičky sušené majoránky | 1 lžicka |
krupico'vého cukru | 1 lžíce |
passaty nebo rajského protlaku | 1 sklenice |
pepř,sůl | 1 lžicka |
baklažánu a zeleniny -mrkev... | 1 ks |
Postup přípravy
1 | program Smažení-Olej rozpalte v hrnci, vsypte nasekanou cibuli, po pěti minutách opékání přidejte česnek, papriku, veškeré koření a opékejte cca 5 minut. |
---|---|
2 | Program Braise-dušení vše zalijte 300 ml horké vody, přidejte plechovku rajčat, zeleninu,majoránku, cukr, passatu a vše dobře osolte a opepřete. Nechte 20 minut probublávat -tekutiny podle množství zeleniny ,viz obrázky |
3 | Hotovou zeleninu zavaříme do skleniček,použití je široké jako příloha,do těstovin,na topinky nebo vmíchat fazole a osmažené mleté maso ,chvíli provaříme a mám skvělé Chilli con carne |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.