Všechny barvy Mexika.
Ingredience
fazolí | 400 g |
cibule | 2 ks |
červená paprika | 1 ks |
zelená paprika | 1 ks |
celé klobásky | 2 ks |
sterilované ukuřice | 1 balení |
brambor | 5 ks |
soli a pepře, popřípadě mexického koření. | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Nastavíme program FRY na 140 stupňů, 15minut. Na trošce oleje osmažíme cibulku a klobásku. Jak je obojí nazlátlé přidáme fazole a pokud program nedoběhl do konce, tak program ukončíme. |
---|---|
2 | Zalejeme litrem vody, osolíme, opepříme, nastavíme program STEW na 50 minut. Po uběhnutí tohoto programu odpustíme páru a hrnec otevřeme. |
3 | Přidáme nakrájemé brambory, papriku, sterilovanou kukuřice, promícháme a zapneme ještě jednou program STEW na 15minut. |
4 | Po ukončení programu vypustíme páru, promícháme a můžeme podávat. Podáváme s pečivem. Dobrou chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.