Dršťková polévka se zeleninou

(0 hodnocení)
čas přípravy: 45 min
počet porcí: 4
kuchař: Dušková Dagmar
Jazyk receptu:

Ingredience

předvařené dršťky 500 g
sádlo 1 lžíce
cibule 1 ks
mrkev 1 ks
petržel 1 ks
celer 1 ks
bujon 1 ks
voda 2 l
česnek 3 stroužek
mražená polévková směs 1 balícek
meltá paprika sladká 1 lžíce
kmín drcený 1 lžicka
hladká mouka 2 lžíce
mléko 1 dl
Dršťková polévka se zeleninou
(0 hodnocení)
čas přípravy: 45 min
počet porcí: 4
kuchař: Dušková Dagmar
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Do nádoby COMBIVARu dáme sádlo, zapneme program FRY na 170°C a vložíme nadrobno nakrájenou cibuli. Osmažíme do zlatova a přidáme nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu (mrkev, petržel a celer) a nadrobno nakrájený česnek. Osmažíme. Zasypeme kořením (mletá paprika a drcený kmín). Promícháme. Vypneme program FRY.
2 Přidáme propláchnuté dršťky, promícháme a zalijeme vodou, přidáme bujon. Zapneme tlakový program SOUP na 25 min. Po dokončení programu vypusťte přebytečnou páru, pak můžete COMBIVAR bezpečně otevřít.
3 Po ukončení programu přidáme mraženou zeleninu a zapneme program MULTICOOK 110°C/10 min. Během zahřívání si připravíme "americkou jíšku" (v šejkru rozmícháme mléko s hladkou moukou). Jakmile začne odpočet času - vlijeme a promícháme. Necháme provařit. Pak už jen dle chuti osolíme, opepříme...
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...