Bramborová omeleta s rajčátky
Ingredience
brambor i se slupkou | 1 ks |
máslo | 1 plátek |
cibule (nejlépe jarní cibulka) | 1 ks |
balkánský sýr | 50 g |
vejce | 2 ks |
cherry rajčátka | 5 ks |
provensálské koření | 1 lžíce |
Postup přípravy
1 | Do nádoby COMBIVARu dáme máslo, zapneme program CAKE 140°C/20 min a poklademe rozpuštěné máslo plátky (co nejtenčí) brambor. Necháme 15 min opékat. Otočíme a necháme 5 min. Program necháme běžet. |
---|---|
2 | Zasypeme nadrobno nakrájenou cibulkou, přidáme najemno nastrouhaný balkánský sýr, zalijeme rozšlehaným vejcem s provensálským kořením, poklademe na plátky nakrájenými rajčátky a nahoru ještě přidáme trochu nastrouhaného balkánského sýra. Vypneme program CAKE. |
3 | Zapneme program OMELETTE na 10 min. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.