Francouzské brambory

(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 5
kuchař: Dušková Dagmar
Jazyk receptu:

Ingredience

uzené kosti (nejlépe křížové) 1 kg
brambory 1 kg
sterilovaná okurka 2 ks
plnotučná hořčice 1 lžíce
bobkový list 3 ks
nové koření 5 ks
pepř černý 7 ks
sůl a pepř dle chuti 1 špetka
vejce 3 ks
sádlo 1 lžíce
cibule 2 ks
Francouzské brambory
(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 5
kuchař: Dušková Dagmar
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Uzené kosti uvaříme společně s kořením (pepř, nové koření a bobkový list) program CHEF 30 min. Kosti vybereme, necháme prochladnout a obereme - maso nakrájíme. Mezitím si v "uzeném vývaru" uvaříme brambory ve slupce - program CHEF 5 min. Brambory vybereme a necháme prochladnout. Oloupeme a přes mřížku protlačíme (jako na bramborový salát).
2 Do prázdné nádoby COMBIVARu dáme sádlo a zapneme program FRY na 130°C (čas můžeme nechat jakýkoliv, vypneme dle potřeby). Na sádle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova a program vypneme.
3 K osmažené cibulce přidáme obrané a nakrájené uzené maso, nadrobno nakrájené sterilované okurky, hořčici a sůl s pepřem dle chuti. Promícháme. Postupně přidáváme prolisované brambory a mícháme. Nakonec zalijeme rozšlehaným vejcem a zapneme program CAKE 140°C / 20 min.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...