TOASTOVÝ CHLIEB SO SYROM A BACONOM
Ingredience
toastový chlieb | 6 ks |
plátkový syr | 6 ks |
bacon | 12 ks |
olej | 3 lžíce |
Postup přípravy
1 | Z toastových chlebov odražeme kôrku.Každý jeden chlebík bez kôrky vyvaľkáme valčekom na cesto z obidvoch strán.Na každý vyvaľkaný chlebík dáme plátok syra a stočíme.Stočený chlebík obalíme v bacone,ja so dala na každý chlebík 2 kusy baconu.Upevníme špáratkom. |
---|---|
2 | Combivar nastavíme na program fry,20 minút,115°C.Do nádoby dáme 3 lyžice oleja.Vložíme 3 chlebíky.Keď vidíme,že bacon sa stiahol natoľko,aby sa nám rolka nerozpadla,vytiahneme špáratko a vložíme aj ďalši tri chlebíky.Po krátkom čase špáratká tiež vytiahneme.Opekáme z každej strany,ja som obracala silikónovými kliešťami.Opekáme podľa chuti,ako upečený bacon nám vyhovuje.Otáčajme častejšie,aby sa nám aj chlebík všade dobre prehrial.Ja som opekala cca tých 20 minút. Podávajte ešte teplé,chutia s čerstvou zeleninou či kyslými uhorkami...ale každý podľa svojej chuti :). Dobrú chuť. |
3 | MOJA RADA : Opečte toľko chlebíkov,koľko zjete.Chlebíky chutia teplé,znova zohrievať som ich ešte neskúšala. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.