TOASTOVÝ CHLIEB SO SYROM A BACONOM

(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 2
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Ingredience

toastový chlieb 6 ks
plátkový syr 6 ks
bacon 12 ks
olej 3 lžíce
TOASTOVÝ CHLIEB SO SYROM A BACONOM
(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 2
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Z toastových chlebov odražeme kôrku.Každý jeden chlebík bez kôrky vyvaľkáme valčekom na cesto z obidvoch strán.Na každý vyvaľkaný chlebík dáme plátok syra a stočíme.Stočený chlebík obalíme v bacone,ja so dala na každý chlebík 2 kusy baconu.Upevníme špáratkom.
2 Combivar nastavíme na program fry,20 minút,115°C.Do nádoby dáme 3 lyžice oleja.Vložíme 3 chlebíky.Keď vidíme,že bacon sa stiahol natoľko,aby sa nám rolka nerozpadla,vytiahneme špáratko a vložíme aj ďalši tri chlebíky.Po krátkom čase špáratká tiež vytiahneme.Opekáme z každej strany,ja som obracala silikónovými kliešťami.Opekáme podľa chuti,ako upečený bacon nám vyhovuje.Otáčajme častejšie,aby sa nám aj chlebík všade dobre prehrial.Ja som opekala cca tých 20 minút. Podávajte ešte teplé,chutia s čerstvou zeleninou či kyslými uhorkami...ale každý podľa svojej chuti :). Dobrú chuť.
3 MOJA RADA : Opečte toľko chlebíkov,koľko zjete.Chlebíky chutia teplé,znova zohrievať som ich ešte neskúšala.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...