Bočiková roláda
Ingredience
bravčový bôčik bez kosti | 1 kg |
rýchlosoľ | 1 špetka |
červená mletá paprika | 4 lžíce |
mleté čierne korenie, mletá rasca | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Bôčik riadne naklepeme, posypeme rýchlo soľou, zrolujeme a previažeme. Necháme 24 hodín stáť v chladničke. |
---|---|
2 | Roládu vložíme do tlačenkového sáčka, zaviažeme a varíme tlakovým programom CHEF minimálne 30 minút. |
3 | Po vychladnutí posypeme červenou paprikou zmiešanou s koreninami. |
4 | Krájame na tenké plátky, podávame s pečivom, chrenom, horčicou alebo zeleninovým šalátom. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.