Fazole v tomatové omáčce
Ingredience
fazole | 400 g |
cibule | 1 ks |
rajský protlak | 1 plechovka |
lečo (lze nahradit 2 paprikami a 3 rajčaty) | 1 sklenice |
česnek | 2 stroužek |
sůl, pepř, cukr | 1 špetka |
olej | 1 lžíce |
Postup přípravy
1 | Na programu FRY při teplotě 140°C zpěníme cibuli. Přisypeme fazole, nalijeme asi litr vody a osolíme. Změníme program na CHEF a vaříme 50 minut. |
---|---|
2 | Po zaznění signálu odtlakujeme a otevřeme víko. Přidáme malou plechovku protlaku, lečo, česnek a dochutíme solí, pepřem a cukrem. Opět zvolíme program CHEF, ale tentokrát jen 10 minut. |
3 | Podáváme s pečivem. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.