Fazole v tomatové omáčce

(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 5
kuchař: Pudilová Michaela
Jazyk receptu:

Ingredience

fazole 400 g
cibule 1 ks
rajský protlak 1 plechovka
lečo (lze nahradit 2 paprikami a 3 rajčaty) 1 sklenice
česnek 2 stroužek
sůl, pepř, cukr 1 špetka
olej 1 lžíce
Fazole v tomatové omáčce
(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 5
kuchař: Pudilová Michaela
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Na programu FRY při teplotě 140°C zpěníme cibuli. Přisypeme fazole, nalijeme asi litr vody a osolíme. Změníme program na CHEF a vaříme 50 minut.
2 Po zaznění signálu odtlakujeme a otevřeme víko. Přidáme malou plechovku protlaku, lečo, česnek a dochutíme solí, pepřem a cukrem. Opět zvolíme program CHEF, ale tentokrát jen 10 minut.
3 Podáváme s pečivem.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...