FRANKFURTSKÉ BRAVČOVÉ MASO

(0 hodnocení)
čas přípravy: 35 min
počet porcí: 4
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Ingredience

bravčové stehno ( plece ) 500 g
cibuľa 1 ks
kečup jemný 1 lžíce
párky 2 ks
uhorka sterilizovaná 2 ks
vajcia 2 ks
mletá červená paprika 2 lžicka
soľ 1 špetka
čierne korenie mleté 1 špetka
olej 3 lžíce
FRANKFURTSKÉ BRAVČOVÉ MASO
(0 hodnocení)
čas přípravy: 35 min
počet porcí: 4
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Mäso nakrájame na plátky ( alebo na kocky ).Naklepeme,osolíme,okoreníme čiernym korením.Do nádoby Combivaru dáme olej,zvolíme program fry,10 minút,115°C.Nasypeme cibuľu a opražíme do sklovita.Poprášime mletou červenou paprikou.Prilejeme troška vody a postupne opražíme plátky mäsa,netreba dlho,len aby sa stiahli.Hotové plátky vyberieme na tanier a pražíme ďalšie až kým nemáme všetko mäso hotové.
2 Plátky vrátime späť do nádoby Combivaru,zalejeme 0,5 l vody.Nastavíme program stew / mäso,15 minút,pod tlakom.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť.
3 Pridáme kečup,pokrájané párky a uhorky.Ak je potrebné dochutíme soľou a čiernym korením.V prípade že máte radi viac šťavy,pridajte aj vodu podľa potreby.Zvolíme program Multicook,10 minút,105°C.
4 Hotové mäso posypeme vareným vajíčkom.Podávame s ryžou alebo tarhoňou. Dobrú chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...