FRANKFURTSKÉ BRAVČOVÉ MASO
Ingredience
bravčové stehno ( plece ) | 500 g |
cibuľa | 1 ks |
kečup jemný | 1 lžíce |
párky | 2 ks |
uhorka sterilizovaná | 2 ks |
vajcia | 2 ks |
mletá červená paprika | 2 lžicka |
soľ | 1 špetka |
čierne korenie mleté | 1 špetka |
olej | 3 lžíce |
Postup přípravy
1 | Mäso nakrájame na plátky ( alebo na kocky ).Naklepeme,osolíme,okoreníme čiernym korením.Do nádoby Combivaru dáme olej,zvolíme program fry,10 minút,115°C.Nasypeme cibuľu a opražíme do sklovita.Poprášime mletou červenou paprikou.Prilejeme troška vody a postupne opražíme plátky mäsa,netreba dlho,len aby sa stiahli.Hotové plátky vyberieme na tanier a pražíme ďalšie až kým nemáme všetko mäso hotové. |
---|---|
2 | Plátky vrátime späť do nádoby Combivaru,zalejeme 0,5 l vody.Nastavíme program stew / mäso,15 minút,pod tlakom.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť. |
3 | Pridáme kečup,pokrájané párky a uhorky.Ak je potrebné dochutíme soľou a čiernym korením.V prípade že máte radi viac šťavy,pridajte aj vodu podľa potreby.Zvolíme program Multicook,10 minút,105°C. |
4 | Hotové mäso posypeme vareným vajíčkom.Podávame s ryžou alebo tarhoňou. Dobrú chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.