citronová combivarka BABETA

(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 8
kuchař: Dušková Dagmar
Jazyk receptu:

Ingredience

hladká mouka 200 g
solamyl 50 g
cukr krystal 200 g
vejce 4 ks
olej 1 dl
horká voda 1 dl
vanilkový cukr 1 lžicka
prášek do pečiva 1 ks
citronová šťáva (ze 2 citronů) 10 ml
kůra z 1 citronu 1 ks
cukr moučka na pocukrování hotové combivarky 1 lžicka
citronová combivarka BABETA
(0 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 8
kuchař: Dušková Dagmar
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Vyšleháme žloutky s oběma cukry do pěny. Po kapkách zašleháváme horkou vodu a olej. Přidáme citronovou šťávu. Vmícháme mouku se solamylem a s práškem do pečiva a citronovou kůru. Nakonec jemně vmícháme sníh z bílků.
2 Vlijeme do nádoby Combivaru a nastavíme program CAKE. Upravíme teplotu na 125°C a čas na 50 min.
3 Po upečení necháme prochladnout, vyklopíme z nádoby a hodně pocukrujeme.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...