citronová combivarka BABETA
Ingredience
hladká mouka | 200 g |
solamyl | 50 g |
cukr krystal | 200 g |
vejce | 4 ks |
olej | 1 dl |
horká voda | 1 dl |
vanilkový cukr | 1 lžicka |
prášek do pečiva | 1 ks |
citronová šťáva (ze 2 citronů) | 10 ml |
kůra z 1 citronu | 1 ks |
cukr moučka na pocukrování hotové combivarky | 1 lžicka |
Postup přípravy
1 | Vyšleháme žloutky s oběma cukry do pěny. Po kapkách zašleháváme horkou vodu a olej. Přidáme citronovou šťávu. Vmícháme mouku se solamylem a s práškem do pečiva a citronovou kůru. Nakonec jemně vmícháme sníh z bílků. |
---|---|
2 | Vlijeme do nádoby Combivaru a nastavíme program CAKE. Upravíme teplotu na 125°C a čas na 50 min. |
3 | Po upečení necháme prochladnout, vyklopíme z nádoby a hodně pocukrujeme. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.