Buřtguláš
Ingredience
cibule | 1 ks |
oleje | 4 lžíce |
špekáčků | 3 ks |
brambor | 6 ks |
sladké papriky | 2 lžíce |
masoxu | 1 kostka |
pepře a soli | 1 lžicka |
chilli | 1 špetka |
vody | 1 l |
hladké mouky | 4 lžíce |
Postup přípravy
1 | Oloupeme špekáčky i brambory a nakrájíme na kostičky. Oloupeme cibuli a najemno nakrájíme. |
---|---|
2 | Do nádoby dáme asi 4 lžíce oleje, najemno nakrájenou cibuli a zapneme Combivar na program Fry 130°C 5min., cibuli necháme zpěnit, přidáme sladkou papriku, špetku chilli koření a promícháme, pak přidáme nakrájené špekáčky a orestujeme. Pokud nám zbyl ještě nějaký čas, program ukončíme. |
3 | Do základu nalijeme 1 l vroucí vody, přidáme brambory, kostičku masoxu, sůl a pepř. Tlakově uzavřeme a vaříme programem Chef tlakově 3 min. Po ukončení programu počkáme asi 1-2 min a vypustíme páru. |
4 | Pro zahuštění nastavíme program Multicook na 100°C asi 5 min a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v trošce vody. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.