Přílohová teplá zelenina na bylinkovém másle
Ingredience
sáček zeleninová směs | 1 ks |
máslo | 2 lžíce |
sůl | 1 lžicka |
voda | 4 lžíce |
koření Bylinkové máslo | 1 lžíce |
Postup přípravy
1 | Programem FRY na 105 stupňů po dobu 3 minut rozpouštíme máslo. |
---|---|
2 | Ponecháme program FRY, nastavíme čas 5 minut a vsypeme sáček zeleninové směsi, po uvedenou dobu restujeme. Osolíme, přidáme koření. |
3 | Combivar přepneme na program CHEF, ponecháme přednastavený čas 2 minuty, přidáme velmi malé množství vody, spotřebič uzavřeme. Po ukončení programu vypustíme páru. Zeleninu servírujeme jako přílohu k masu nebo samostatně např. s pečivem jako teplou večeři. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.