Špenátová polévka
Ingredience
špenátový protlak | 1 ks |
hladká mouka | 1 lžíce |
olej | 3 lžíce |
voda | 1200 ml |
bujon | 1 ks |
šlehačka | 1 kelímek |
sůl | 1 lžicka |
Postup přípravy
1 | Program FRY na 105 stupňů, čas 5 minut - nalít olej, po zahřátí na požadovanou teplotu přidat mouku a připravit jíšku. Jíšku zalít vodou, vhodit kostku masoxu a vložit špenát. |
---|---|
2 | Nastavit program MULTICOOK na 105 stupňů a čas 15 minut, za uvedenou dobu se špenát rozpustí a řádně provaří. |
3 | Hotovou polévku osolit, případně dochutit dle vlastní chuti podravkou, pepřem. |
4 | Při teplotě 100 stupňů v programu MULTICOOK zadáme čas 3 minuty, vlejeme šlehačku a jen po uvedenou dobu prohřejeme. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.