Špenátová polévka

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 4
kuchař: Kubalová Dana
Jazyk receptu:

Ingredience

špenátový protlak 1 ks
hladká mouka 1 lžíce
olej 3 lžíce
voda 1200 ml
bujon 1 ks
šlehačka 1 kelímek
sůl 1 lžicka
Špenátová polévka
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 4
kuchař: Kubalová Dana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Program FRY na 105 stupňů, čas 5 minut - nalít olej, po zahřátí na požadovanou teplotu přidat mouku a připravit jíšku. Jíšku zalít vodou, vhodit kostku masoxu a vložit špenát.
2 Nastavit program MULTICOOK na 105 stupňů a čas 15 minut, za uvedenou dobu se špenát rozpustí a řádně provaří.
3 Hotovou polévku osolit, případně dochutit dle vlastní chuti podravkou, pepřem.
4 Při teplotě 100 stupňů v programu MULTICOOK zadáme čas 3 minuty, vlejeme šlehačku a jen po uvedenou dobu prohřejeme.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...