Hovězí guláš - tlakově (prg. STEW)

(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 4
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Ingredience

hovězí maso 1 kg
cibule 3 ks
olej 100 ml
sůl 1 lžicka
sladká paprika 1 lžicka
gulášové koření 1 lžicka
pepř 1 špetka
pálivá paprika 1 špetka
voda 1 l
hladká mouka 2 lžíce
Hovězí guláš - tlakově (prg. STEW)
(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 4
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Nastavíme program DEEP FRY na 185°C a na rozpáleném oleji osmažíme cibuli.
2 Hovězí maso nakrájené na kostky a vložíme na osmaženou cibuli. Maso osmažíme, aby s zatáhlo, zalijeme vodou, přidáme sůl a koření. Nastavíme tlakový program STEW na 40 minut.
3 Po ukončení programu, který nám oznámí hlasový asistent, otevřeme COMBIVAR NEO a nastavíme program SIMMER, přivedeme k varu a záklechtou (mouka rozmíchaná ve vodě) zahustíme.
4 Podáváme s knedlíkem nebo chlebem. Před podáváním můžeme ozdobit cibulí, sýrem nebo paprikou.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...