Pomalený medový bůček (prg. SLOW COOK HIGH)
Ingredience
vepřový bůček | 1 kg |
světlé pivo | 200 ml |
kečup | 5 lžíce |
med | 2 lžíce |
olej | 1 lžíce |
česnek | 3 stroužek |
sůl | 1 lžicka |
Postup přípravy
1 | Z piva, medu, kečupu, oleje, česneku a soli vytvoříme marinádu, kterou potřeme bůček ze všech stran. Natřený bůček zabalíme do alobalu a necháme v lednici odležet, nejlépe do druhého dne. |
---|---|
2 | Bůček rozbalíme z alobalu a vložíme do nádoby COMBIVARU NEO, zalijeme zbylou marinádou. |
3 | Nastavíme program SLOW COOK HIGHT z nabídky MENU 1, který je nastavený na 3 hodiny. Čas lze podle druhu a kvality masa samozřejmě přidat. |