Vepřová pečeně
Ingredience
vepřová plec | 1 kg |
sůl, kmín | 1 špetka |
másla | 100 g |
cibule | 3 ks |
vody | 1 šálek |
Postup přípravy
1 | maso si osolíme, okmínujeme |
---|---|
2 | Cibulku nakrájíme na kolečka |
3 | Dáme vše do combivaru, podlijeme hrnkem vody. |
4 | Zapneme si program slow stew na 2 hodiny. Občas na maso kouknem a otočíme ho, popř dolijeme ještě trochu vodou |
5 | Po 2 hodinách si zapneme program cake a necháme ze všech stran opéct, at máme kůrčičku |
6 | Maso je jemné a uplne se rozpadá :-) |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.