KARÉ S FAZUĽKOU,ŠUNKOU A SYROM
Ingredience
bravčové karé alebo stehno | 4 ks |
zelená fazuľa | 6 lžíce |
šunka | 4 ks |
tvrdý plátkový syr | 4 ks |
sypký mäsový bujón | 1 lžicka |
soľ,čierne korenie | 1 špetka |
polohrubá múka | 0,5 hrnek |
Postup přípravy
1 | Umyté plátky mäsa naklepeme,osolíme,okoreníme.Každý plát obalíme v múke.Nastavíme program fry,5 minút,110°C a plátky zprudka opečieme z obidvoch strán. |
---|---|
2 | Keď máme všetky plátky mäsa opečené,nádobu z Combivaru vyberieme,chvíľku necháme vychladnúť nádobu a vlejeme 150 ml vody,pridáme lyžičku sypkého bujónu.Nastavíme program stew / mäso,15 minút,pod tlakom.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť. |
3 | Na každý plátok mäsa dáme zelenú fazuľku ( ja som dávala sterilizovanú fazuľu ),plátok šunky ( dala som dusenú šunku ) a navrch plátok tvrdého syra ( ak máte plátky syra veľké,stačí na každé mäso pol plátka syra ). |
4 | Nastavíme program multicook,10 minút a ešte spolu povaríme. Dobrú chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.