Přílohové kysané zelí
Ingredience
kysané zelí (cca 500g) | 1 balení |
cibule | 1 ks |
hladká mouka | 1 lžíce |
olej | 2 lžíce |
voda | 500 ml |
vinný ocet | 2 lžíce |
cukr krystal | 1 lžíce |
vegeta | 1 lžicka |
Postup přípravy
1 | Do mixovací nádoby VARMIXu dáme oloupanou rozpůlenou cibuli a sekáme 5 sec rychlostí 5. Přidáme olej, mouku a osmažíme jíšku po dobu 1 min na 100°C při rychlosti 1. |
---|---|
2 | Mezitím si vyjmeme zelí z nálevu, scedíme a několikrát překrojíme. Vložíme do mixovací nédoby VARMIXu a promícháme 20 sec rychlostí 5. Zalijeme vodou a dusíme 30 min na 100°C při rychlosti 1. |
3 | Dochutíme vegetou a cukrem a ještě 1 min povaříme na 100°C při rychlosti 1. Dochutíme octem a už nevaříme. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.