Preclíky z celozrnné mouky

(1 hodnocení)
čas přípravy: 45 min
počet porcí: 9
kuchař: Pechancová Jana
Jazyk receptu:

Ingredience

mouka celozrnná pšeničná hladká (může být 150g bílé hladké a 150g hladké celozrnné) 300 g
droždí (použité je klasické vážené) 15 g
voda 150 ml
cukr krupice 0,5 lžicka
sůl 1 lžicka
olej 30 ml
sladká červená paprika 1 lžicka
drcený kmín (lze nahradit i jinou variací koření) 0,5 lžicka
Preclíky z celozrnné mouky
(1 hodnocení)
čas přípravy: 45 min
počet porcí: 9
kuchař: Pechancová Jana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 vše dáme najednou do VARMIXU, zapneme program těsto 3 min
2 utvoří se koule která vyjede nad nože, pak je těsto správně. Vyklepneme na vál a ještě jednou protočíme varmix, aby se dostaly ven i poslední zbytky těsta z nožů.
3 Těsto necháme 10 min odpočinout, pak vyválíme tyčky max 0,5-1cm silné přes šířku plechu, pečeme při 180°C 15min. Pro rychlejší práci můžeme použít strojek na těstoviny DEDRA.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...