PIKANTNÁ KAPUSTNICA
Ingredience
bravčové pliecko | 800 g |
pikantná alebo štipľavá klobása | 3 ks |
kyslá kapusta | 600 g |
cibuľa | 2 ks |
soľ,čierne korenie,paprika mletá | 1 špetka |
bobkový list | 5 ks |
olej | 2 lžíce |
Postup přípravy
1 | Nastavíme program fry,10 minút,110°C.Do nádoby dáme olej.keď je dostatočne horúci pridáme cibuľu a orestujeme.Pridáme nakrájanú pikantnú klobásu,tiež orestujeme.Nakoniec pridáme na kocky nakrájané mäso a restujeme kým sa mäso nestiahne.Pridáme mletú papriku,čierne korenie,soľ a bobkový list.Podlejeme vodou. |
---|---|
2 | Zvolíme program stew / mäso,20 minút.Combivar tlakovo uzavrieme.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť. |
3 | Do nádoby pridáme kyslú kapustu a opäť zvolíme program stew / mäso,30 minút.Combivar tlakovo uzavrieme.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť. |
4 | Combivar otvoríme,kapustnicu premiešame a ak je potrebné ešte dochutíme.Zvolíme program multicook,15 minút,110°C a ešte prevaríme. |
5 | Podˇa chuti primiešame kyslú smotanu. Dobrú chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.