Sacher torta

(0 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 9
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

maslo 130 g
hnedý cukor 220 g
vajce 6 ks
čokoláda na varenie 130 g
hladkej (špaldovej) múky 130 g
marhuľový lekvár 150 g
čokoláda na polevu 200 g
maslo 50 g
Sacher torta
(0 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 9
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 110 g hnedého curku rozmixujeme ve Varmixe rýchlosťou 9 asi 10 sekúnd. Pridáme 130 g masla, žĺtky a miešame rýchlosťou 6 aspoň 15 sekúnd. Do zmesy pridáme 130 g roztopenej čokolády na varenie a premiešame rýchlosťou 5 asi 10 sekúnd.
2 Vzniknutú hmotu jemne zmiešame so snehom, ktorý si pripravíme zo 6 bielok a 110 g hnedého cukru Nakoniec primiešame 130 g špaldovej (alebo ovyčajnej hladkej) múky. Miešame bez Varmixu, aby bolo cesto nadýchané.
3 Cesto vylejeme na vymastenú a múkou vysypanú tortovú formu. Pečieme na 180 °C asi 40 minút. Po vychladnutí korpus prerežeme v polovici a stred potrieme marhuľovým džemom a obe časti zlepíme. Na záver tortu polejeme čokoládou a necháme vychladnúť. Dozdobíme podľa vlastných predstáv.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...