Boršč bez mäsa

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 4
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

hlávková kapusta 1 ks
cibuľa 1 ks
červená repa 1 ks
mrkva 1 ks
petržlen 1 ks
rajčinový pretlak 4 lžíce
olivový olej 2 lžíce
šťava z citróna 1 lžíce
cesnak 3 stroužek
mleté čierne korenie, mletá rasca, soľ, petržlenová vňať 1 špetka
hovädzý bujón 1 ks
Boršč bez mäsa
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 4
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Cibuľu nakrájame vo Varmixe rýchlosťou 6 aspoň 10 sekúnd. Pridáme mrkvu, petržlen a sekáme 15 sekúnd, rýchlosťu 6. Pridáme olivový olej a dusíme aspoň 7 minút miešanie rýchlosť 1, teplota 100 °C.
2 Hlávkovú kapustu s nakrájame vo Varmixe asi 15 sekúnd rýchlosťou 6. Červenú repu nastrúhame, pridáme do zeleninového základu, zalejeme vodou, pridáme bujón, koreniny, rajčinový pretlak a varíme aspoň 20 minút na 100°C miešanie rýchlosť 1.
3 Dochutíme, pridáme nasekanú petržlenovú vňať, dochutíme roztlačeným cesnakom, podávame s kyslou smotanou prípadne s pečivom.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...