Boršč bez mäsa
Ingredience
hlávková kapusta | 1 ks |
cibuľa | 1 ks |
červená repa | 1 ks |
mrkva | 1 ks |
petržlen | 1 ks |
rajčinový pretlak | 4 lžíce |
olivový olej | 2 lžíce |
šťava z citróna | 1 lžíce |
cesnak | 3 stroužek |
mleté čierne korenie, mletá rasca, soľ, petržlenová vňať | 1 špetka |
hovädzý bujón | 1 ks |
Postup přípravy
1 | Cibuľu nakrájame vo Varmixe rýchlosťou 6 aspoň 10 sekúnd. Pridáme mrkvu, petržlen a sekáme 15 sekúnd, rýchlosťu 6. Pridáme olivový olej a dusíme aspoň 7 minút miešanie rýchlosť 1, teplota 100 °C. |
---|---|
2 | Hlávkovú kapustu s nakrájame vo Varmixe asi 15 sekúnd rýchlosťou 6. Červenú repu nastrúhame, pridáme do zeleninového základu, zalejeme vodou, pridáme bujón, koreniny, rajčinový pretlak a varíme aspoň 20 minút na 100°C miešanie rýchlosť 1. |
3 | Dochutíme, pridáme nasekanú petržlenovú vňať, dochutíme roztlačeným cesnakom, podávame s kyslou smotanou prípadne s pečivom. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.