VIŠŇOVÁ BUBLANINA

(0 hodnocení)
čas přípravy: 65 min
počet porcí: 9
kuchař: Szép Ladislav
Jazyk receptu:

Ingredience

polohrubá múka 600 g
kryštálový cukor 225 g
mlieko 225 ml
olej 75 ml
vajcia 2 ks
vanilkový cukor 1 balícek
prášok do pečiva 1 balícek
višňový kompót 370 g
VIŠŇOVÁ BUBLANINA
(0 hodnocení)
čas přípravy: 65 min
počet porcí: 9
kuchař: Szép Ladislav
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Vajcia vymiešame s cukrom,potom pridáme mlieko,olej,múku,vanilkový cukor a prášok do pečiva.Vymiešame všetko spolu do hladka,aby sme mali cesto bez hrudiek.Nakoniec pridáme višne a všetko spolu premiešame.
2 Combivar nastavíme na program cake,50 minút,130°C.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,Combivar otvoríme,do stredu koláča pichneme špáratkom a presvedčíme sa,či stred nie je surový ( mne tento čas stačil na upečenie ).
3 Nastavíme si program crispy,15 minút,140°C a koláč ešte pečieme.
4 Po skončení programu som nádobu s koláčom z hrnca vybrala,dala troška vychladiť a vyklopila som.Piekla som bez vymastenia nádoby aj bez pečiaceho papiera,hotová bublanina išla vybrať z nádoby bez problémov.
5 Vrch posypeme práškovým cukrom.Podľa chuti môžete posypať mrveničkou,obložiť ešte ovocím... Dobrú chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...