Dusené bravčové
Ingredience
bravčové pliecko | 1,5 kg |
paradajkové pyré pasírované | 500 g |
paprika | 1 ks |
cibuľa | 1 ks |
olej | 2 lžíce |
voda | 1 sklenice |
Postup přípravy
1 | Mäso je lepšie použiť nakorenené deň vopred miešaným grilovacím korením a soľou, aby dostalo správnu chuť. |
---|---|
2 | Do nádoby naliať olej (stačia dve lyžice), nastaviť si program Fry 120 st. a mäso z každej strany cca po 3 minútach opiecť, aby dostalo krásny, zapečeý vzhľad. |
3 | Potom zaliať paradajkovým pyré, doliať jeden pohár vody, pridať nakrájanú papriku a cibuľu. |
4 | Nastaviť si program Stew, vybrať produkt "mäso", čas 50min. a vrchný ventil dať do polohy "uzavreté" teplota sa nenastavuje, program je tlakový |
5 | Po ukončení programu chvíľu nechať Combivar ustáliť vnútorný tlak a potom odpustiť paru. Mäso vybrať a šťavu rozmixovať ponorným mixérom, prípadne dochutiť soľou. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.