ZAPEČENÝ KARFIOL S BROKOLICOU

(0 hodnocení)
čas přípravy: 31 min
počet porcí: 4
kuchař: Szép Ladislav
Jazyk receptu:

Ingredience

brokolica,karfiol 500 g
zeleninový bujón 1 ks
majonéza 4 lžíce
vajcia 4 ks
polohrubá múka 2 lžíce
olej 1 lžíce
sušená bazalka 1 lžicka
soľ,čierne korenie 1 špetka
ZAPEČENÝ KARFIOL S BROKOLICOU
(0 hodnocení)
čas přípravy: 31 min
počet porcí: 4
kuchař: Szép Ladislav
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Karfiol a brokolicu umyjeme,rozoberieme na ružičky a vložíme do fritovacieho košíka.Do nádoby pridáme 2 dl vody,kocku zeleninového bujónu,soľ,čierne korenie.Košík so zeleninou vložíme do nádoby.Zvolíme program stew,pod tlakom,1 minúta.Po zaznení zvukového signálu,ktorý oznamuje koniec programu,prepnite ventil na symbol unikajúcej pary a prebytočnú paru vypusťte.Až potom môžete hrniec bezpečne otvoriť.
2 Košík vyberieme,zeleninu necháme odkvapkať.Vajíčka premiešame s múkou a majonézou,pridáme lyžičku sušenej bazalky,soľ,čierne korenie ( môžete použiť akékoľvek korenie,podľa vlastnej chuti ). Do nádoby dáme lyžicu oleja,rozložíme zeleninu a zalejeme pripravenou zmesou.
3 Zvolíme program cake,20 minút,130°C.Po skončení programu zvolíme program crispy a pečieme ešte 10 minút,120°C.
4 Môžeme pripraviť aj zo samotného karfiolu či brokolice,alebo z obidvoch spolu...uvedený recept je na celkovú váhu zeleniny 500g v surovom stave.Dochutiť môžete tiež akýmkoľvek korením,podľa vlastnej chuti. Dobrú chuť
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...