Kokosová kombivarka
Ingredience
| cukr krupice | 1 hrnek |
| hladká mouka | 2 hrnek |
| strouhaný kokos | 1,5 hrnek |
| prášek do pečiva | 1 ks |
| vanilkový cukr | 1 ks |
| vejce | 3 ks |
| mléko | 1 hrnek |
| olej | 0,5 hrnek |
| kakao | 2 lžíce |
Postup přípravy
| 1 | Všechny suroviny smícháme v míse. |
|---|---|
| 2 | Do nádoby vlijeme zhruba polovinu těsta. Do zbytku přidáme kakao, promícháme a přilijeme do nádoby. |
| 3 | Těsta zlehka promícháme špejlí nebo obráceným koncem vařečky, aby vzniklo mramorování. |
| 4 | Combivar nastavíme na CAKE - čas 45 minut, teplotu ponecháme 140 stupňů. Od 40.minuty kontrolovat špejlí - jakmile se těsto přestane lepit na špejli, je upečeno. |
| 5 | Buchtu necháme vystydnout v nádobě a poté vyklopíme. Po úplném vystydnutí posypeme moučkovým cukrem nebo polijeme polevou. |
| 6 | Použila jsem hrnek 250 ml. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.