Tagliatelle se šunkou a houbovo-sýrovou omáčkou
Ingredience
těstovin | 500 g |
červená cibule | 1 ks |
šunky | 100 g |
nivy nebo jiného sýru s modrou plísní | 200 g |
sušených hub | 2 hrst |
sýr Kiri | 2 ks |
sůl, petrželka | 1 špetka |
smetany | 1 dl |
Postup přípravy
1 | Těstoviny nasypeme do nádoby, osolíme a zalijeme 1,5 l vody. Použijeme program STEW tlakové vaření na 4 minuty. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu necháme ještě 1. minutu stát a potom přepneme ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypustíme. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. |
---|---|
2 | Na olivovém oleji orestujeme cibuli společně se šunkou, program FRY na 170°C. Poté nasypeme houby, zalijeme vodou, cca 3 dcl. Použijeme program STEW tlakové vaření na 3 minuty. Po bezpečném otevření nastavíme program MULTICOOK s teplotou 110°C na 8 min. Přidáme nastrouhaný sýr a tavený sýr. Vše necháme rozpustit. Na závěr přidáme 1 dcl smetany a petrželku. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.