Tagliatelle se šunkou a houbovo-sýrovou omáčkou

(0 hodnocení)
čas přípravy: 15 min
počet porcí: 4
kuchař: Podgorná Radka
Jazyk receptu:

Ingredience

těstovin 500 g
červená cibule 1 ks
šunky 100 g
nivy nebo jiného sýru s modrou plísní 200 g
sušených hub 2 hrst
sýr Kiri 2 ks
sůl, petrželka 1 špetka
smetany 1 dl
Tagliatelle se šunkou a houbovo-sýrovou omáčkou
(0 hodnocení)
čas přípravy: 15 min
počet porcí: 4
kuchař: Podgorná Radka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Těstoviny nasypeme do nádoby, osolíme a zalijeme 1,5 l vody. Použijeme program STEW tlakové vaření na 4 minuty. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu necháme ještě 1. minutu stát a potom přepneme ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypustíme. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
2 Na olivovém oleji orestujeme cibuli společně se šunkou, program FRY na 170°C. Poté nasypeme houby, zalijeme vodou, cca 3 dcl. Použijeme program STEW tlakové vaření na 3 minuty. Po bezpečném otevření nastavíme program MULTICOOK s teplotou 110°C na 8 min. Přidáme nastrouhaný sýr a tavený sýr. Vše necháme rozpustit. Na závěr přidáme 1 dcl smetany a petrželku.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...