Červené zelí
Ingredience
Hlávka červeného zelí | 0,5 ks |
Cibule | 1 ks |
Olej | 3 lžíce |
Ocet | 1 lžíce |
Polohrubá mouka | 4 lžíce |
Voda | 300 ml |
Postup přípravy
1 | Zelí a cibuli nakrájíme. Do nádoby dáme olej, zapneme program FRY ( 140 st./10 minut ) a cibuli orestujeme. Přidáme zelí, osolíme, trochu cukru, kmínu, podlijeme horkou vodou a necháme program dojít. Poté vypneme tlačítkem Cancel. |
---|---|
2 | Hrnec tlakově uzavřeme a nastavíme program Chef na 15 minut. Po skončení necháme 5 minut odpočinout, vypneme a pomalu vypustíme páru. |
3 | Zapneme program Multicook ( 105 st / 5 minut), zaprášíme polohrubou moukou a dochutíme trochou octa. Po skončení programu vypneme a podáváme. Dobrou chuť :-) |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.