Marinovaná žebírka
Ingredience
vepřová žebra | 1,5 kg |
olej | 200 ml |
rajský protlak | 4 lžicka |
med | 3 lžíce |
sojová omáčka | 1 lžíce |
pikantního koření (použila jsem Hungarii) | 5 lžicka |
Postup přípravy
1 | Ze všech ingrediencí (mimo žeber) si připravíme marinádu. |
---|---|
2 | Marinádou potřeme žebírka a uložíme alespoň přes noc do lednice. Já nechala 2 dny. |
3 | Žebra vložíme do Combivaru. Pokud nám zůstala v misce nějaká marináda, tak přidáme i tu. Nastavíme program SLOW STEW - 95°C a 2 hodiny 30 minut. |
4 | Servírujeme na prkénku s chlebem. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.