Džem z hroznového vína
Ingredience
šťáva z hroznů | 1,5 l |
želírovací cukr | 1 ks |
Postup přípravy
1 | Šťávu z hroznů nalijeme do nádoby, zapneme program Jam, čas 20 minut. Několikrát promícháme. |
---|---|
2 | Pět minut před koncem programu přidáme želírovací cukr, promícháme. Po zhoustnutí plníme do nahřátých sklenic. Otočíme víčkem dolů a necháme vychladnout. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.