Francouzské brambory
Ingredience
brambory | 8 ks |
cibule | 1 ks |
kyselé okurky | 4 ks |
šunka | 150 g |
menší klobása | 1 ks |
vejce | 1 ks |
sůl | 2 špetka |
kmín | 2 špetka |
tvrdý sýr | 100 g |
Postup přípravy
1 | Do nádoby combivaru nalijeme trochu vody, vložíme brambory a vaříme 15 minut tlakovým programem Chef. |
---|---|
2 | Uvařené brambory necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme, nebo protlačíme přes mřížku (jako na bramborový salát). Cibuli, šunku, klobásu a okurky nakrájíme na kostičky. |
3 | Všechno smícháme dohromady v nádobě, přidáme sůl a kmín, zalijeme rozšlehaným vajíčkem. Pečeme 40 minut programem Cake, teplota 140 stupňů. Pět minut před koncem programu posypeme strouhaným sýrem. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.