Omáčka z čerstvých rajčat,s čerstvou bazalkou a rozmarýnou

(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 4
kuchař: Franková Mahulena
Jazyk receptu:

Ingredience

velká rajská jablíčka 10 ks
rozmarýna 2 snítka
bazalka 10 snítka
sýr Gran Moravia 100 g
cibule 2 ks
oleje 3 lžíce
česnek 1 stroužek
sůl 1 špetka
Omáčka z čerstvých rajčat,s čerstvou bazalkou a rozmarýnou
(0 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 4
kuchař: Franková Mahulena
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Rajská jablíčka si spaříme ponořením na pár sekund do vařící vody.Následným ochlazením ve studené vodě je krásně sloupneme.Nakrájíme na kostičky.
2 Nakrájenou cibuli smažíme na oleji po dobu 6 minut na program FRY(necháme přednastavenou teplotu),přidáme rajčata, prolisovaný česnek a sůl.Nastavíme program MULTICOOK na 140°C na 10 minut,víko hrnce máme zavřeno.
3 Po zaznění signálu přidáme čerstvou bazalku a nasekané listy rozmarýny.Na 1 minutu prohřejeme stejným programem na 90°C.Dáme na talíř na jakékoli uvařené těstoviny a posypeme sýrem Gran Moravia.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...