Omáčka z čerstvých rajčat,s čerstvou bazalkou a rozmarýnou
Ingredience
velká rajská jablíčka | 10 ks |
rozmarýna | 2 snítka |
bazalka | 10 snítka |
sýr Gran Moravia | 100 g |
cibule | 2 ks |
oleje | 3 lžíce |
česnek | 1 stroužek |
sůl | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Rajská jablíčka si spaříme ponořením na pár sekund do vařící vody.Následným ochlazením ve studené vodě je krásně sloupneme.Nakrájíme na kostičky. |
---|---|
2 | Nakrájenou cibuli smažíme na oleji po dobu 6 minut na program FRY(necháme přednastavenou teplotu),přidáme rajčata, prolisovaný česnek a sůl.Nastavíme program MULTICOOK na 140°C na 10 minut,víko hrnce máme zavřeno. |
3 | Po zaznění signálu přidáme čerstvou bazalku a nasekané listy rozmarýny.Na 1 minutu prohřejeme stejným programem na 90°C.Dáme na talíř na jakékoli uvařené těstoviny a posypeme sýrem Gran Moravia. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.